Bosch преминава от 10,8 на 12 V

19 януари 2017
Bosch преминава от 10,8 на 12 V

Какво се случва:

Bosch Professional ще промени номенклатурата от 10,8 V електроинструменти, акумулаторни батерии и зарядни устройства на 12 V. По тази причина целият асортимент 10,8 V Bosch Professional ще се промени на 12 V от януари 2017 г. 12 V инструменти са все още 100% съвместими с всички настоящи (10,8 V) и бъдещи (12 V) електроинструменти, акумулаторни батерии и зарядни устройства Bosch Professional.

За кои електроинструменти, акумулаторни батерии и зарядни устройства на Bosch се отнася това:

Това се отнася за всички 10,8 V електроинструменти, акумулаторни батерии и зарядни устройства Bosch Professional.

Мога ли все още да използвам моите настоящи 10,8 V електроинструменти на Bosch:

Да. Настоящите 10,8 V електроинструменти Bosch Professional могат все още да се използват с 12 V акумулаторни батерии и зарядни устройства Bosch Professional.

Мога ли все още да използвам моите настоящи 10,8 V акумулаторни батерии и зарядни устройства на Bosch:

Да. Настоящите 10,8 V акумулаторни батерии и зарядни устройства Bosch Professional могат все още да се използват с 12 V електроинструменти Bosch Professional.

Ще има ли повишение на цената за подобрението от 10,8 V на 12 V:

Няма повишение на цената отнасящо се до преминаването на 12 V.

Какво мога да направя ако все още имам наличен запас от 10,8 V електроинструменти или акумулаторни батерии/зарядни устройства на Bosch:

Благодарение на 100% съвместимост 10,8 V електроинструменти, акумулаторни батерии и зарядни устройства Bosch Professional могат да продължат да се използват с всички 12 V електроинструменти, акумулаторни батерии и зарядни устройства Bosch Professional.

Защо поставяме етикети 12 V вместо 10,8 V от септември 2016 г.?

Посочването на 10,8 V (номинално ниво на зареждане) или 12 V (високо ниво на зареждане) зависи от нивото на зареждане на акумулаторната батерия. Това е основен физически режим на работа на литиево-йонната технология. Първоначално EPTA (European Power Tools Association - Европейска асоциация за електроинструменти) прие само посочване на 10,8 V, но сега 12 V също е официално прието. За да се присъедини към EPTA, Bosch Professional ще адаптира информацията за класа на напрежение съобразно с това.

 

Източник: http://www.bosch-professional.com/

DEWALT обяви пускането на XLR ™ SDS Plus свредла. Новата гама е проектирана за строители, електротехници, водопроводчици, производители на бетонови изделия.

прочети още

XXL Удължена гаранция 3 години на инструменти Metabo може да регистрирате на следния линк: https://www.metabo.com/com/en/info/service/xxl-warranty/

прочети още

Сърцето на всяка машина на Metabo е специално разработеният от фирмата електродвигател Marathon. Името му недвусмислено подсказва неговата най-съществена характеристика – изключително устойчив на външни влияния, включително на потока абразивни неметални и метални частици, които неминуемо се засмукват заедно с охлаждащия въздух. Това именно гарантира неговата продължителна безаварийна работа.

прочети още

Промоцията е валидна до 31.03.2017 г. или до изчерпване на количествата. За повече информация посетете фейсбук страницата ни kerpeden.bg

прочети още
ВНИМАНИЕ, ОТСТЪПКИ!
13 декември 2016

Стъпаловидни отстъпки 2 %, 4 %, 6 %, 8 %. За фейсбук приятели допълнително 5 %. Безплатна доставка за поръчка над 150.00 лв.

прочети още

BOSCH Measuring Master е мултифункционално приложение, което дава възможност да документирате и управлявате на едно място обеми изпълнени работи, строителни планове и стойности от измерени температури.

прочети още

Удължете гаранцията на закупенaта от Вас машина с марки Makita и BOSCH Professional (синята серия) в рамките на 4 седмици след закупуването и, и ще получите безплатно 3-годишна гаранция

прочети още

„Хората може би ще кажат, че не съм изобретател. Аз и не претендирам за тази титла. Но аз съм човек, който е успял с постоянство, с положителен пример и с почтено отношение към служителите си да изгради компания, която се ползва с добро име по целия свят. До голяма степен дължа успеха си на основополагащото ми виждане, че от моята работилница не могат да излизат изделия с лошо качество.“ Роберт Бош

прочети още