От 01.03.2017 г. kerpeden.bg е партньор по програма ПЛАТИ ПОСЛЕ

2 март 2017
От 01.03.2017 г. kerpeden.bg е партньор по програма ПЛАТИ ПОСЛЕ

От 01.03.2017 г. kerpeden.bg е партньор по програма ПЛАТИ ПОСЛЕ

 

Как мога да използвам отложено плащане за поръчка?

Можете да изберете отложено плащане на втора стъпка от потвърждаване на поръчката - метод на плащане ПЛАТИ ПОСЛЕ

 

Кога получавам поръчаната стока?

След одобрение от PlatiPosle.bg за отложено плащане можете да получите стоката веднага от  kerpeden.bg

 

Наистина ли имам 15 дни, в които мога да платя поръчката си без оскъпяване?

Да, всяка поръчка направена с 'Плати После' можете да платите до 15 дни без никакво оскъпяване. Плащането се извършва единствено към 'Плати После'.

 

Календарни или работни са 15-те дни гратисен период?

Гратисният период е 15 календарни дни и започва да тече от деня на доставката.

 

Мога ли да върна стока поръчана с 'Плати После'?

Ако желаете да върнете стока, нужно е да се свържете с нас.

 

Какво представлява заявлението за отложено плащане?

Чрез заявлението за отложено плащане сключвате договор за кредит  с PlatiPosle.bg с 15 дневен гратисен период. Договорът е гаранция, че ще платите поръчката си след получаване на стоката.

 

Какво се случва, ако не успея да платя в 15-дневния гратисен период?

В случай, че не платите поръчката в гратисния период, дължимата сума ще се увеличи според договора за кредит, който сте сключили.

 

Какви са условията, на които трябва да отговарям, за да се възползвам от покупка с 'Плати После'?

Необходимо е да сте пълнолетен, доходите Ви да бъдат доказани и да имате добра кредитна история.

 

Може ли да се възползвам от 'Плати После' като юридическо лице?

Заявления за отложено плащане могат изпращат само физически лица.

 

Какво се случва, ако искам да върна стоката преди да съм я платил на 'Плати После?

Ако желаете да върнете стоката, нужно е да се свържете с kerpeden.bg и да върнете стоката . Ако замяна е възможна, то kerpeden.bg  я прави. Ако замяна не е възможна, kerpeden.bg  маркира поръчката като ‘отказана‘ в системата на 'Плати После'. Така вашето заявление за отложено плащане и съответния договор за кредит с 15 дневен гратисен период се анулират.

 

Искам да върна стоката, но вече съм платил в гратисния период на 'Плати После'?

За да върнете стоката, нужно е да се свържете с kerpeden.bg, от когото сте направили поръчката в законоустановения срок. Ако замяна е възможна, то kerpeden.bg я прави. Ако замяна не е възможна, kerpeden.bg  ви връща сумата след получаването на стоката обратно.

 

Как разбирам дали съм одобрен за отложено плащане?

Ще получите отговор от PlatiPosle.bg по email или телефон до 7 минути след изпращане на заявлението за отложено плащане, ако сте избрали становище до минути.

 

Как мога да платя поръчка направена с 'Плати После'?

Плащания на поръчки с отложено плащане се извършват само към 'Плати После'. Можете да платите по най-удобен за вас начин:

  • По банков път
  • На каса на FastPay/EasyPay
  • Чрез Cashterminal

Каква е разликата между наложен платеж и отложено плащане?

При наложения платеж плащането на поръчката Ви се извършва в момента на извършване доставката, директно на куриера. Обикновено единственият начин за извършване на плащане е в брой, въпреки че някои спедиторски компании предлагат възможността и за картови разплащания. 
Отложеното плащане е платежен метод, при който плащате за поръчката си след като доставката е била извършена, като сумата можете да внесете по удобен за Вас начин. 
До 15 дни след доставянето на стоката можете да платите стойността на поръчания от Вас артикул с 0 лв оскъпяване. След този период се прилагат условията на договора за кредит, който сте сключили с PlatiPosle.bg.

 

ВАЖНО: kerpeden.bg не е страна по договора за отложено плащане/кредит. За всички финансови въпроси се обръщайте към Плати После. 

 

XXL Удължена гаранция 3 години на инструменти Metabo може да регистрирате на следния линк: https://www.metabo.com/com/en/info/service/xxl-warranty/

прочети още

Сърцето на всяка машина на Metabo е специално разработеният от фирмата електродвигател Marathon. Името му недвусмислено подсказва неговата най-съществена характеристика – изключително устойчив на външни влияния, включително на потока абразивни неметални и метални частици, които неминуемо се засмукват заедно с охлаждащия въздух. Това именно гарантира неговата продължителна безаварийна работа.

прочети още

Bosch Professional ще промени номенклатурата от 10,8 V електроинструменти, акумулаторни батерии и зарядни устройства на 12 V. По тази причина целият асортимент 10,8 V Bosch Professional ще се промени на 12 V от януари 2017 г. 12 V инструменти са все още 100% съвместими с всички настоящи (10,8 V) и бъдещи (12 V) електроинструменти, акумулаторни батерии и зарядни устройства Bosch Professional.

прочети още

Промоцията е валидна до 31.03.2017 г. или до изчерпване на количествата. За повече информация посетете фейсбук страницата ни kerpeden.bg

прочети още
ВНИМАНИЕ, ОТСТЪПКИ!
13 декември 2016

Стъпаловидни отстъпки 2 %, 4 %, 6 %, 8 %. За фейсбук приятели допълнително 5 %. Безплатна доставка за поръчка над 150.00 лв.

прочети още

BOSCH Measuring Master е мултифункционално приложение, което дава възможност да документирате и управлявате на едно място обеми изпълнени работи, строителни планове и стойности от измерени температури.

прочети още

Удължете гаранцията на закупенaта от Вас машина с марки Makita и BOSCH Professional (синята серия) в рамките на 4 седмици след закупуването и, и ще получите безплатно 3-годишна гаранция

прочети още

„Хората може би ще кажат, че не съм изобретател. Аз и не претендирам за тази титла. Но аз съм човек, който е успял с постоянство, с положителен пример и с почтено отношение към служителите си да изгради компания, която се ползва с добро име по целия свят. До голяма степен дължа успеха си на основополагащото ми виждане, че от моята работилница не могат да излизат изделия с лошо качество.“ Роберт Бош

прочети още