Плащане и доставка

Метод на доставка: с куриерска фирма СПИДИ.


Speedy

        Доставката за поръчка над  149.99 лв.е БЕЗПЛАТНА, т.е. тя е включена в обявената цена на сайта. За поръчки под 150.00 лв. доставката се изчислява в реално време, ако се налагат корекции, ние ще ви информираме своевременно.

За някои тежки и обемисти продукти безплатна доставка не се прилага!

      При поръчка направена и потвърдена до 11.00 ч. доставката е на следващия  работен ден ако сте в първа куриерска зона,  ако сте във втора зона доставката обикновено е на по-следващия работен ден, съобразно с графика на куриерите за обслужване на съответното населено място.

 

     При потвърдена поръчка след 11.00 ч. , срока за доставка  се удължава с още един работен ден.Методи на плащане

Как можете да платите поръчаната от вас стока?

"Фирмата" предлага на своите клиенти 3 начина за заплащане на направените от тях поръчки. На куриера при доставката, използване на услугата ПЛАТИ ПОСЛЕ и по Банков път


 

Плащане на куриера при доставка на стоката (наложен платеж)

  • С други думи заплащате при получаване на стоката директно на куриера, който ви я достави.
 
 

Плащане с банков превод

     Имате възможност за заплащане на поръчаната от вас стока чрез банков превод, като при финализиране на вашата покупка се изписва сметката на която трябва да преведете общата стойност на поръчката ви. Продуктите, които поръчвате, ще бъдат изпратени веднага след потвърждаване на банковия превод.

 

Данни за плащане:
Банка: Банка ДСК
IBAN:   BG47STSA93000023926040
BIC:     STSABGSF
  Стиваго ЕООД
Град: Шумен
бул. Мадара 27

ИН/ЕИК: 204254457

 

ПЛАТИ ПОСЛЕ

При избор на този метод, сайта ви препраща към PlatiPosle.bg и след одобрение от там ние ви изпращаме поръчката. След получаването на доставката, плащанията се извършват по договорената схема с PlatiPosle.bg.

 

ПОЛЕЗНО Е ДА ЗНАЕТЕ ЧЕ:

 

  • Куриерската фирма доставя пратки в часовете от 9,30 до 18,00 ч. в делнични дни, а в събота от 9,30 до 14,00 часа. Магазинът не може да определи, нито да се ангажира с точен час на доставка на пратката, ето защо с цел установяване на приблизителен час на доставка, куриерската фирма изпраща съобщение в деня на доставката. Подаване на работното място на Клиента (името на фирмата) като адрес за доставка на пратката гарантира доставка в периода между 9,30-17,30 часа.

  • Преди разноса на стоката до адреса на Клиента, куриерската фирма изпраща текстово съобщение за предстоящото посещение. При отсъствие на Клиента от адреса за доставка, куриерът се свързва с Клиента и уговаря второ посещение или друг начин за предаване на пратката.

  • В задълженията на куриера не влиза качването на пратката по етажи, особено на пратки с обща маса над 31 кг. В тези случаи пратката се доставя до входната врата на сградата на партерен етаж.

  • Преди да извършите плащане в брой на куриера, моля, проверете дали доставената стока съответства на подадената заявка за доставка. Проверяването на пратката при получаване е задължително условие за разглеждане на евентуални претенции на Клиента по отношение нарушаване на целостта или количеството на пратката по време на транспорта. Всички пратки се пращат с опция ПРЕГЛЕД и ТЕСТ.

  • Когато плащате в брой на куриер при получаване на стоката, доказателството за извършване на плащането е товарителницата, прикрепена към пратката. Тя е свидетелство и за сключване на договор с Магазина.

    Забележка: Възможно е стоката и фактурата /обикновено се изпраща по имейл/ да бъдат доставени с отделни пратки, поради факта, че тръгват от различни адреси. Ако не получите и двете в един ден, моля, свържете се с оператор на kerpeden.bg по електронна поща с адрес sales@kerpeden.bg за допълнителна информация.

  • Магазинът не носи отговорност за закъснения в доставката, причинени от неизпълнението на куриерските фирми по договора за транспортна услуга.

  • Магазинът не носи отговорност за недоставяне на стоката или закъснение в доставката, причинено от грешно или неточно подаване на адреса за доставка от страна на Клиента.